IKYA Vibrationel Healing
IKYA Klinikken - Aktiviteter
BUTIKK

 

Vi har en liten butikk på klinikken, hvor vi tilbyr vibrasjonsessenser og andre redskaper som mottaker har nytte av etter behandling. Ved å bruke vibrasjonsessenser og eventuelle andre hjelpemidler, kan mottaker få med seg mer av det som ble bearbeidet, integrere raskere og opprettholde den utfoldelsen som ble satt i

gang under behandlingen, over lengre tid. 

Du kan handle via nettbutikken, eller på klinikken, dersom du skulle ønske å benytte deg av vibrasjonsessenser før og/eller etter behandling. Utøveren tester ut de verktøyene som er mest optimalt for deg, om du ønsker det.

DROP IN

 

Noen dager kan det være en eller fler av utøverne har en time ledig. Da tilbyr vi drop-in på disse timene. Følg med på bloggen, der vil det bli lagt ut hvilke(n) dag(er) hvor det er ledige timer for drop-in. Drop-in kan komme på kort varsel, så følg med. 

 

For å sikre deg time på disse dagene kan du også ta direkte kontakt med utøver, eller booke deg inn online på forhånd. Utøverne svarer ikke på verken mail, telefon eller sms i arbeidstiden, så det anbefales at du booker deg inn på nett for å sikre deg en time på dagen.

IKYA Klinikken - Drop-in
FOREDRAG & MINISEMINAR

Ønsker du at vi kommer og holder et lite gratis foredrag eller seminar,; på din arbeidsplass, i din forening, eller ved andre anledninger, så send oss gjerne en forespørsel. Vi har forskjellige temaer vi kan presentere, som kan gi deltagerne innspill og nye vinklinger på hvordan de kan forholde seg til situasjoner i sitt eget liv – enten det er privat eller jobbrelatert.

Vi har en rekke foredrag du kan velge mellom, eller vi lager gjerne noe etter eget ønske og behov. foredragene varer generelt i 45 minutter og seminarene inntil et par timer, 

KURS OG SEMINAR I REGI AV IKYA ACADEMY OF VIBRATIONAL MEDICINE

IKYA Klinikken - Gavekort
IKYA AWAKENINGS KURS™

 

Dette er et innføringskurs i prinsippene som ligger til grunn for IKYA som metode. IKYA er en medisinsk metode innen komplementær medisin hvor vi ser helse som en del av din totale livs-arena. Her på dette kurset tar vi for oss mange av de grunnleggende prinsippene som fungerer som selve grunnmuren i IKYA- metoden. Vi arbeider og underviser ut fra perspektivet at vi er sjel (Atma) og har kropp, og vi tar derfor utgangspunkt i de bakenforliggende årsakene. Vi forholder oss til ulike nivåer av eksistens, hvor ens nåværende liv og uttrykk inngår. Enkelt forklart introduserer vi deg her 

IKYA Klinikken - Aktiviteter
IKYA STILLE RETREAT

 

Indre stillhet for indre undervisning

Indre undervisning og veiledning er noe vi har tilgang på hele tiden, det er bare vår manglende evne til å lytte som hindrer oss i å ta imot den assistansen vi får. Hverdagen vår er fylt med gjøremål og oppgaver, og vi mangler initiativ til å sette oss ned og lytte innover.

 

På stille retreat retter vi derfor all vår oppmerksomhet fra utsiden av oss, til det indre. Når du er på stille retreat befinner du deg i en langvarig meditativ tilstand, og holder hele din oppmerksomhet innover i deg selv – til

IKYA Klinikken - Drop-in
IKYA SEMINAR

To ganger i året arrangerer IKYA ACademy of Vibrational Medicine internasjonalt seminar, hvor de tar for seg et aktuelt tema som så blir undervist gjennom mange vinklinger og fasetter i livet. 

Disse seminarene er fint å få med seg for de som bruker klinikken, da denne undervisningen vil sette mye på plass, man kan få en større innsikt i egne prosesser og utfoldelse, samt få bevisstgjort en del av de tingene som foregår i en selv og i ens liv – både personlig og kollektivt – man får brikkene plassert der de hører hjemme! Les mer om seminar her.

Karenslyst Allé 9b - Skøyen - 0278 Oslo

info@ikyaklinikken.no

+47 401 95 441

 

© IKYA Klinikken AS. All rights reserved.

MORE INFORMATION

Contact

Booking and cancelation terms

More about IKYA

INTERESTED IN EDUCATION WITHIN IKYA?

ikyaacademy.no

 

INTERESTED IN OTHER ACTIVITIES WITHIN IKYA?

ikya.org

ikyameditation.com

ikyahealing.com